Coaching Maternal y Familiar Niños en todas sus edades Salud en la Mujer

¿Com puc ser aquella noia que era a més de ser mare?

noia-mare-blogroserdetienda

Fa uns dies, que tinc sentiments ambigus, perquè l’Estupendo i jo marxem de missió humanitària a l’índia, i deixo els nens a càrrec de la germana més gran i dels avis.

Com anar a l’índia no és un “pim-pam”, per primera vegada a la vida, els deixarem sols molts dies. Hem marxat caps de setmana passant una nit o dues fora, però sempre intentem que ens quadri que l’Estupendo i jo marxem quan ells estan de sortida amb l’esplai, o de campaments o colònies. Sempre hem fet que la nostra vida de parella o de persones individuals, no els hi tregui la seva dosi de pares. 

Mentre buscava la càmera de fotos a la vitrina del menjador, perquè no sé si amb el mòbil podré gravar moltes coses, he trobat unes fotos de quan jo estudiava a Londres i tenia 18 anys. I el meu fill petit tot sorprès ha dit: “Apa mama, ¿tu eres una noia?” M’ha fet riure molt. Si estimat, la mama abans de ser la teva mama, era una noia.

(…) Sigue leyendo AQUÍ.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply