Coaching Maternal y Familiar Niños en todas sus edades Salud en la Mujer

Podem ser les mares que vulguem

mares-vulguem-blogroserdetienda

¿Podem ser les mares que vulguem?

Les mamis de la consulta em pregunten, ¿I els nens és millor tenir-los seguits o ens esperem? Quan al mes de tenir la segona nena em vaig quedar embarassada del nostre tercer fill, un nen quina il·lusió!, tothom va posar-se les mans al cap “nena que es portaran onze mesos!” “Si acabes de parir i encara no t’has recuperat!”. Jo estava contentíssima, perquè com diu Ikea “donde caben dos caben tres“.

Recordo que la meva mare no parava d’explicar-me els avantatges d’anar per un altre fill quan l’últim ja té l’edat d’anar al cole, com va fer ella amb nosaltres. El cert és que cada mare pot decidir quan és el millor moment per augmentar la família. Però a mi, que m’agrada el sentiment de tribu i ja sabeu que volia tenir molts més fills, em va semblar que com menys temps es portessin, millor podria combinar-m’ho.

(…) Sigue leyendo AQUÍ.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply