Coaching Maternal y Familiar Niños en todas sus edades

¿Què esperem de les vacances?

vacances_diari_ara_roserdetienda

Quan tens fills de totes les edats, el repte més important és trobar un destí on tots gaudim. Però, ¿què esperem realment de les vacances?

Si us sóc sincera, jo seria feliç davant del mar, amb una hamaca, un para-sol, un bon llibre i un mojito. Al migdia cuinaria alguna cosa lleugera i havent dinat em posaria a escriure la novel·la que tinc al cap des que vaig presentar el meu segon llibre ‘Hazte la vida fácil’. Al capvespre, m’agradaria sortir del braç del meu Estupendu a passejar, sentint l’olor del mar, acostar-nos a algun lloc on trobar-nos amb amics i passar una bona nit de tertúlia i bona cuina. Aquestes són les meves vacances ideals, res de l’altre món, si no fos perquè me les imagino als Hamptons de Nova York, que és on vivia abans de tenir família i ho enyoro.

(…) Sigue leyendo AQUÍ.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply