Coaching Maternal y Familiar Niños en todas sus edades Salud en la Mujer

Sóc mamà i autònoma i a l’estiu ¿què fem amb els nens?

mama_autonoma_roserdetienda_verano_haztelavidafacil

Com diu una de les meves millors amigues, “ja portem la setmana de gom a gom com perquè a més li hagem de posar extres, perquè llavors nena ja no arribem” I és que quan comença el mes de juny, l’alegria dels meus fills per acabar el curs, és directament proporcional al meu estrès, en pensar què vaig a fer amb ells, si el meu horari laboral és el mateix que a l’hivern.

Aquest mes m’han demanat molts articles sobre la síndrome de la dona esgotada, i que a Anglaterra ja es coneix com a Síndrome TATT “Tired all the Time”, és a dir cansades tot el temps. I no és que estigui cansada tot el temps, la veritat, hi ha dies que fins i tot em semblen fàcils, però cal entendre que les vuit hores que els nois estan a l’escola, et deixen tranquil·la perquè saps que estan bé.

El que esgota és pensar en tot i en tots. El meu estupendo de vegades em diu “No siguis tan ràpida, deixa’m un marge de temps perquè ho miri jo”, però és que al final, com mirar segons què, és vital perquè el meu cap descansi amb tot planificat, al final sempre ho miro tot jo. I no us cregueu, estic aprenent a no programar tot, però és que la vida ordenada m’encanta, com ja has vist en el meu llibre “Fes-te la vida fàcil”.

Però a l’estiu, la vida fàcil requereix o temps o diners, no hi ha molt més.

(…) Sigue leyendo AQUÍ.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply