Coaching Maternal y Familiar Niños en todas sus edades Salud en la Mujer

Com afrontar un divorci positivament

afrontar-divorci-positivament_roserdetienda_haztelavidafacil

A priori la paraula divorci i positiu, semblen completament oposades. Més dolguts estiguem amb les circumstàncies que ens van portar al final de la nostra història d’amor, més difícil serà trobar quelcom positiu en tot això. Quan les il·lusions es trenquen, quan el projecte que teníem fracassa, passem per moments negres d’introspecció. Sé que després d’un gran fracàs és normal sentir-se aclaparat i tenir por de tornar a confiar en les persones o fins i tot en tu, o en la vida mateixa.

¿Un es va casar i no va funcionar?

• Posa sobre la taula tots els teus assumptes econòmics, intenteu arribar a acords si els dos treballeu perquè cadascun pugui aportar el que necessita per començar de nou sense ser un paràsit per a l’altre. La venjança, la ira, la ràbia han d’estar fora de la taula de negociació, perquè a més de complicar les coses i allargar-les en el temps, et farà dependent d’aquesta persona. I això és el que precisament hauríem d’evitar.

• Si no tens fills, és el moment de prendre’s un temps en solitud i reconstruir-te. Tant si t’han deixat com si has deixat tu, deixa lliure a l’altra persona perquè els dos pugueu ser estimats com us mereixeu.

( Leer AQUÍ )

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply