Coaching Maternal y Familiar Quiropráctica y Salud

Doctora que això s’acaba!

miniatura-diariara-roserdetienda-doctora

Un dels meus pacients estimats té un càncer terminal, i jo cada vegada que el veig intento animar-lo tot i que al final és ell qui m’anima a mi. Amb el seu oncòleg i el naturòpata parlem de què més fem o què més pot prendre perquè la malaltia tingui una progressió més lenta.

Ell riu molt, diu que no entén per què estem tan decidits a què no se’n vagi a l’altre barri, “si esto es un valle de lágrimas y aquí hemos venido sólo a sufrir“.  Jo li explico que no, que aquí hem vingut a gaudir d’una experiència terrestre i que és una llàstima, però el vehicle que fem servir per moure’ns aquí a la terra, a vegades s’espatlla, com li passa amb ell. Però que això no vol dir que vinguem a patir, ni a una vall de llàgrimes.

Però l’altre dia estava més seriós del compte i li he preguntat que li passava, si és que no és trobava bé. Ell m’ha dit que feia temps que seguia al periodista Carles Capdevila per empatia, tant de la vida com de la malaltia, i que últimament el veu melancòlic i trist, i que això es una mala senyal.

Jo també el segueixo i no m’ho sembla Pere– li dic amb poca convicció, ja fa dies que jo també ho penso.

(…) Sigue leyendo AQUÍ.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply