Coaching Maternal y Familiar Niños en todas sus edades

La Connexió Panxa-Criatures

connexio-panxa-criatures-blogroserdetienda

L’ avantatja de ser mare de família nombrosa és que mai saps com s’acabarà el dia. Avui, així perquè sí, la meva gran independitzada, m’ha convidat al cinema. “-Mama que fan “Un Monstruo viene a verme” i diuen que és molt maca, va fem una sortideta que tinc mamitis-“ em diu ella tota dinàmica.

Jo, que ja us he dit que visc amb la sorpresa i l’acceptació com un mantra, sobretot si m’agafa en el moment de posar la rentadora, torno a ficar la roba al cubell de la roba bruta i li dic a l’Estupendo que la gran té mamitis i que me’n vaig amb ella al cinema.

L’Estupendo ha après a conviure amb el terme mamitis i per ell té la mateixa evidència científica que l’otitis o la tendinitis, així que ho entén perfectament, que la connexió panxa-criatura és un fet que va més enllà dels nou mesos d’embaràs i que només podem curar la mamitis les mares.

La connexió panxa fa que les mares pugem el volum del mòbil cinc segons abans que la nena truqui.

La connexió panxa fa que mirem l’Instagram Stories dels fills independitzats per veure si estan sopant el que toca, i ells ho pengen per què vegis que estan sopant com cal, tot i que viuen fora de casa.

(…) Sigue leyendo AQUÍ.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply