Coaching Maternal y Familiar Niños en todas sus edades

¿Mama com funciona la vida perquè funcioni?

com-funciona-blogroserdetienda

El meu fill més petit és un noi tranquil. Observa i després s’hi posa. Viu amb tres dones a casa i està acostumat a què li donem mil explicacions per tot i potser això fa que sigui un noi molt empàtic amb les emocions dels altres. Per sort té l’exemple del seu pare, l’Estupendo, que és un home empàtic com el que més i que està fent un màster avançat de “com conviure amb tres dones entre l’adolescència i la menopausa“, on la teoria la porta molt bé i la pràctica li passa com a tothom. Que si fa un comentari perquè el fa, i si no el fa, perquè no el fa.

Ja veus que està claríssim! Jo li dono molts ànims per què no és fàcil.

El sentit pràctic del meu petit li porta a fer-me preguntes insòlites com aquesta d’avui “¿Mama com funciona la vida perquè funcioni?” quan et fan preguntes grosses com aquesta, jo sempre necessito una mica d’aire per respirar i veure quina cosa li dic.

Perquè m’he adonat que educar a les nostres criatures, amb sentit comú, requereix el seu temps. I no només poc temps de qualitat, sinó mooolt temps i de qualitat. Per què les converses sobre el món o la vida, no sorgeixen mentre correm al super o a estendre la rentadora, no. Les converses surten quan estem tranquils fent un passeig, o berenant sense pressa, o juntets al sofà mentre m’ensenya el últim material “ultra foam master plus “ de les ultimíssimes bambes d’en LebronJames.

(…) Sigue leyendo AQUÍ.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply