Coaching Maternal y Familiar Niños en todas sus edades

¿Quin és el sentit del Nadal?

roserdetienda-blogdiariara-nadal

Increïblement tothom és posa molt atacat dels nervis al nadal. Fins i tot jo aquest any, on el viatge a l’Índia m’ha tocat molt, estic com si ara portés unes sabates que no són meves.

¿De debò hem passat de l’estiu a l’hivern amb dotze hores d’avió i d’estar portats capa aquí i capa allà ara ja podem parar-nos? Tots els que em coneixen saben que sóc una fan del Nadal, em poso a cuinar “el pavo de Acción de Gracias” i faig la festa de la vida, només perquè em ve de gust, veure la taula tan plena de carones que estimo. M’encanta pensar en el petits detalls que ens fem uns als altres, només pel plaer de fer feliç a qui obre el regal i veu que has pensat en ell.

Però si la cosa és tan maca ¿perquè a vegades estem estressats o tristos quan arriba el nadal?

(…) Sigue leyendo AQUÍ.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply