Llibres

HAZTE LA VIDA FÁCIL
editorial Punto rojo

libro-vida-facil-roserdetiendaUn llibre sobre la salut, els reptes i la vida de dones autèntiques, de totes les edats, formacions i circumstàncies, explicat des de la proximitat i la complicitat ». Eli Romero: En el seu segon llibre, l’autora reflexiona amb valentia i tendresa, però sense perdre el seu característic sentit de l’humor, sobre alguns dels temes que estan minvant la salut de les dones: la pressió social que suposa ser una dona «perfecte» al segle XXI, el repte de la conciliació, l’aclaparament del rellotge biològic, la maternitat, el divorci, els canvis físics i hormonals de la menopausa o els prínceps blaus que destenyeixen.
L’autora comparteix commovedores històries de dones reals que viuen sobrecarregades per tenir dobles o triples jornades, que reclamen vitamines, ansiolítics o un miracle per poder seguir com sigui amb les seves vides. Aquest llibre, a més, ens dóna una sèrie de pautes sobre com cuidar la nostra salut, què podem fer per viure més connectats amb nosaltres mateixos, així com les últimes teràpies d’avantguarda per ajudar-nos a ser més feliços.

 

Pots comprar-lo en format paper:
En aquest enllaç de Amazon o en la meva consulta.
En format digital en aquest enllaç del Corte Inglés o a la Casa del Llibre.

NÉIXER CONNECTAT, VIURE CONSCIENT
editorial Obelisco

Aquest llibre commovedor ens ensenya d’una manera senzilla, però rigorós, com aconseguir al nadó un bon esquelet físic i emocional, gràcies als nous avenços en psicobiologia, neurociència i tècniques naturals de la cura de la salut. L’autora, quiropràctica especialitzada en pediatria, qüestiona amb valents preguntes certs temes als quals normalment no se’ls concedeix importància: com afecta a la futura personalitat del nadó nostra actitud en l’embaràs, en el part i en la seva criança; què podem fer amb les nostres preocupacions per ser millors en el nostre dia a dia i deixar de sentir-nos desbordats. En el seu desig de contribuir a un món més conscient i sostenible, aquest llibre, ple de complicitat i tendresa, aporta certa mirada sense complexos, plena d’humor i vitalisme, a un tema de candent actualitat tant ara com fa mil anys: ensenyar als pares que, per créixer sa, l’amor sí que importa.

Pots comprar-lo en format paper:
En aquest enllaç de la Casa del Llibre, a l’editorial Obelisco, o a la meva consulta.

** Els dos llibres els pots comprar a la meva consulta i estaran dedicats **