Serveis pediàtrics

Els nens són un altre dels nostres públics més estimats. La nostra debilitat.
Per poder avaluar al teu nadó cal fer una primera visita pediàtrica. Aquest servei és gratuït de 0 a 1 any d’edat sempre que la mare sigui pacient de la consulta.
El meu objectiu és que tothom tingui una columna sana des del naixement, sense que això resulti un cost adicional per a les famílies.
La primera visita consisteix en fer l’historial complet del seu naixement i en realitzar una revisió de la seva columna vertebral i estat de psicomotricitat.
Avaluarem les seves necessitats i proposarem la freqüència més adequada per corregir la postura derivada del naixement, perquè en néixer el coll i l’esquena del nadó es veuen sotmesos a una pressió enorme que pot desajustarles.
Els ajustos per equilibrar es realitzen amb tècniques molt suaus adaptades a la seva edat.

La quiropràctica per als nadons i els nens és molt eficaç:
• Ajuda a regular el seu sistema nerviós, és a dir cervell-medul·la-columna vertebral-nervis-òrgans.
• Equilibra el sistema simpàtic i parasimpàtic del nadó, millorant la son.
• Alleuja els temuts còlics del lactant.
• Aconsegueix que els nadons estiguin tranquils i de bon humor.
• Millora els reflexos de succió augmentant la gana del teu nadó.
• Com el sistema nerviós és el que controla tot el funcionament dels òrgans i sistemes del cos, els ajustos fan que s’optimitzi el sistema immunitari i els nadons creixin sans i amb menys propensió a emmalaltir.
• La informació i els consells de la teva quiropràctica maternal t’ajudaran amb tots els dubtes que sorgeixen en aquest període. Mare relaxada-nadó relaxat.
• Mentre el teu fill es desenvolupa és vital anar revisant la seva columna vertebral perquè creixi sense deformacions, escoliosi o altres patologies del creixement.

A nivell personal, et diré que sóc mare de tres fills meravellosos i conec de primera mà la importància de cuidar la seva columna per a un creixement feliç i equilibrat.

Vine a parlar amb mi i treu-te aquests dubtes!