Sessions de quiropràctica

Si has arribat fins aquí és perquè no et sents bé. Acumules tensions i preocupacions que es reflecteixen en un malestar general que, de vegades, és difícil d’identificar.
Potser pensis que la quiropràctica només cura problemes d’esquena, hèrnies, lumbàlgies, contractures o ciàtiques… però res més lluny de la realitat.
A través de la quiropràctica i mitjançant sessions personalitzades i adaptades a cada pacient, veuràs millorar altres aspectes tant físics com emocionals; l’ansietat, l’estrès o l’insomni entre d’altres.

Quan visitar un quiropràctic?

Molts pacients arriben a la consulta esgotats, quan tots els altres tractaments i tècniques els han fallat i tot va malament.
La quiropràctica és una ciència de curació, però hauria de ser utilitzada com a manteniment i cura per a prevenir, abans que la persona es trobi malament.
El recomanable i ideal és que la quiropràctica formi part de l’estil de vida dels pacients. Que les revisions i sessions siguin una cura regular per detectar els problemes a temps, abans de aparegui el dolor.
El cuidado quiropràctic regular manté i garanteix el benestar i la salut del teu cos i ment.

Com són les sessions i quantes necessito?
Cada pla de tractament és individual i s’estableix a partir de les necessitats de cada pacient, el seu estat de salut i els seus interessos.
Si vols saber més sobre què és la quiropràctica i tot el que pot fer per tu, aquí t’ho explico en profunditat.
Si tens algun dubte, si us plau escriu-me, estaré encantada de escoltar-te.
I si vols agafar visita directament truca o escriu al nostre centre Quiropràctic l’Olivera, i li dius a Bàrbara o a Ia que em vols veure 🙂