Sobre mi

roser-de-tienda-quien-soyHola! Sóc la Roser de Tienda i de Robert de Lafregéyre.

Al casar-me vaig adoptar el cognom del meu marit francès que és tan gran com el seu cognom i així, a més del cognom, de cop es va allargar també la nostra família fins fer-la nombrosa.

Durant els últims 30 anys he treballat en l’àmbit periodístic com a escriptora divulgativa i conferenciant, a més de criar la meva tribu, i després de viure a diversos països, ara visc a Barcelona perquè m’agrada estar a prop de la meva gent.

No obstant això, va arribar un moment en la meva vida en què sentia que volia fer més i ajudar d’una manera directa a les persones. Per aquest motiu vaig decidir anar a la universitat on vaig estudiar durant 5 anys i sense descans la carrera de Doctor of Chiropractic, i ara també sóc Llicenciada i Màster en Quiropràctica, amb especialitat en salut de la dona i de la infància.

Des de llavors i diàriament, des de la nostra clínica L’olivera segueixo ajudant amb entusiasme a les persones a conèixer com funciona el seu cos i els beneficis de viure una vida al 100% sense subluxacions.

Anys més tard em vaig dir: ‘Roser, tu vols encara més, vols ajudar a quanta més gent millor “, i ho vaig fer: vaig escriure un llibre amb l’objectiu que les persones coneguin la importància d’estar ben connectades quiroprácticamente des que neixen, per així puguin expressar tot el seu potencial i siguin feliços.

El llibre es titula “Nacer Conectado, Vivir consciente” i va ser publicat per Ediciones Obelisco.

Preocupada pel que escoltava a la consulta i després d’observar durant anys la pressió a la qual viuen sotmeses les dones del segle XXI, vaig decidir compartir, a través del meu segon llibre, “Hazte la vida fácil, consells per reconnectar, pautes per viure d’una manera conscient, reflexions i històries commovedores de dones reals. Un llibre publicat amb Punto Rojo i on reflexiono des de la proximitat per què les dones estem en crisi contínua i què podem fer per canviar-ho.roser-de-tienda-quiropractica

Com a coach vital i doctora de quiropràctica també realitzo conferències, tallers i voluntariat, amb especial interès en el món de la dona i els nens, els qui són la meva major il·lusió en aquesta professió.

Actualment sóc supervisora de la clínica a la BCC, Universitat Pompeu Fabra.

Alguns dels meus mentors professionals són Deepak Chopra, Joe Dispenza,  De Martini, Eric Pearl, Wayne Dyer i Bruce Lipton, tot i que tinc molts pels que sento autèntica passió i que ja us compartiré!

A nivell personal, sóc mare de tres fills meravellosos, m’agrada meditar, cantar gospel, ballar i la bona gent sigui d’on sigui. Sóc una dona molt feliç i emprenedora.

Espero que et quedis molt de temps per aquí.

Ens veiem aviat!